Βιβλία Playmobil Play & Give
Μεταφέρουμε μέσα από παραμύθια και παιχνίδι, το μήνυμα της...
Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών
"ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ"
Για συνεχόμενη χρονιά, η Playmobil Ελλάδας κάνει πράξη το πρόγραμμα Play & Give που υποστηρίζει την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Όραμα Ελπίδας και έχω την τιμή να είμαι ο συγγραφέας του παραμυθιού που θα μεταφέρει και φέτος το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα! 
Το νέο βιβλίο μας κυκλοφόρησε ήδη και έχει τίτλο "Δεν είναι μαγικό;"
Τις φετινές φιγούρες, έντυσε με τις ζωγραφιές του ο Γιώργος Σγουρός ενώ τις περυσινές η Ίρις Σαμαρτζή.
Ζητήστε το δικό σας δωρεάν αντίτυπο του βιβλίου στο Playmobil Fun Park ή αν είστε Δάσκαλος ή μέλος του Συλλόγου σε Σχολείο, Νηπιαγωγείο ή Παιδικό Σταθμό κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς θα αποκτήσετε δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου για όλους τους μαθητές σας.
 Με αναγνώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις και δράσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και διαδικτυακή και τηλεοπτική παρουσία, θα διαδώσουμε και φέτος το μήνυμα και θα προσπαθήσουμε να πουληθούν όσο περισσότερες συλλεκτικές φιγούρες γίνεται, συγκεντρώνοντας χρήματα για το Όραμα Ελπίδας αλλά κυρίως θα προσπαθήσουμε να πείσουμε επί τόπου όσο περισσότερους γονείς μπορούμε να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών! 
Αν δεν είστε ήδη δότης, σας παρακαλώ κάντε σήμερα, τώρα, κλικ εδώ και μάθετε περισσότερα, είναι πολύ εύκολο και μπορεί να είστε εσείς ο ΤΥΧΕΡΟΣ που θα κληθεί να χαρίσει ζωή σε ένα παιδί που κινδυνεύει!